Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Aktuelnosti
Opština Kolašin

Marković i Bulatović na gradilištu Ski centra ,,Kolašin 1600"

18.10.2018 Dusko Markovic obisao gradiliste skijalista Kolasin 1600  1 min

Predsjednik Vlade, Duško Marković je obišao radove na Ski centru „Kolašin 1600“ i zajedno sa Rešadom Nuhodžićem,direktorom Direkcije za javne radove, konstatovao da su radovi „uhvatili“ potrebnu dinamiku.

Bila je ovo još jedna nenajavljena posjeta premijera Markovića, sjevernim gradilištima ali sa puno boljim gradjevinskim stanjem na terenu u odnosu na ljetošnju posjetu.Uz završne radove na stazama, žičarama, Baznoj stanici,parkingu, asfaltiran je i prvi kilometar puta.Zajednički je ocijenjeno da radovi prate planiranu dinamiku.

Opština podržala karate turnir ,,Kolašinski pobjednik"

16.10.2018 Karate turnir kolasinski pobjednik

Proteklog vikenda je u organizaciji K.K.“Gorštak“ održan tradicionalni karate turnir „Kolašinski pobjednik“. Smotra najboljih mladih karatista iz Crne Gore, ovoga puta je okupila 280 takmičara iz 20 crnogorskih klubova.

Održavanje turnira je pomogla i Opština Kolašin, a karate turnir „Kolašinski pobjednik“ je otvorio Milosav Bato Bulatović, predsjednik Opštine. On je pozdravio takmičare, trenere, sportske radnike, podsjećajući da se i sam nekada uspješno bavio karateom.

Testiranje bazične inteligencije

05.10.2018 Mensa

 

 

Mensa Crne Gore će u saradnji sa Opštinom Kolašin organizovati testiranje bazične inteligencije u Kolašinu u petak 12. oktobra 2018. godine u 10.30h.
Testiranje će se održati u prostorijama JU SMŠ "Braća Selić" u Kolašinu. Prijava za testiranje je obavezna. Rok za prijavu je otvoren do utorka 9. oktobra 2018. godine do 23:59 časova.

Posjeta učenikog parlamenta OŠ „Risto Manojlović“ Skupštini opštine Kolašin

17.10.2018 posjeta ucenika SO Kolasin 3

U utorak 16.10.2018. Skupštinu opštine Kolašin su posjetili predstavnici učeničkog Parlamenta OŠ „Risto Manojlović“, zajedno sa psihološkinjom Marijanom Bulatović Medenicom i nastavnikom Darkom Popovićem. Domaćin ovoj delegaciji je bio Predsjednik Skupštine Milan Đukić. Predsjednik Skupštine je predstavnike dočekao u sali Centra za kulturu u kojoj se organizuju sjednice Skupštine.

Čestitka povodom Dana nastavnika

Milan DjukicKoristim priliku da svim nastavnicima čestitam Dan nastavnika, 5. oktobar.

U vremenu društvene i ekonomske tranzicije uloga nastavnika je veoma važna. Razlog za to je što u današnje vrijeme ukupan razvoj uslovljavaju stručni  kapaciteti  i znanje koje upravo oblikuju nastavnici. Posvećenost nastavnika i humani angažman u procesu obrazovanja mladih u Kolašinu, visoko su pozicionirali naše školske ustanove u crnogorskom sistemu obrazovanja. Skupština opštine Kolašin, njeni nadležni Odbori, kao i sistem izvršne lokalne vlasti posvećeno će voditi računa o nastavnicima i obrazovanju u Kolašinu u budućem periodu.

U Kolašinu svečano obilježen Dan opštine

Picture 138

Povodom Dana opštine Kolašin 28.avgusta u prisustvu velikog broja zvanica ,u sali Centra za kulturu,održana je svečana sjednica Skupštine opštine.

Sjednici su osim rukovodstva opštine prisustvovali ministarka javne uprave Suzana Pribilović,predstavnici opština,državnih organa i institucija,predstavnici Vojske Crne Gore,ambasador Republike Hrvatske u Crnoj Gori,predsjednik Zajednice opština CG i mnogobrojni predstavnici javnog,kulturnog i privrednog života Kolašina i Crne Gore.

Opština Kolašin