Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Aktuelnosti
Opština Kolašin

Počinje borba protiv upotrebe petardi, inspektori kontrolišu prodajna mjesta

18.12.2018 akcija petarda 0Prema zvaničnim informacijama nadležnih organa, ukljućujući i policiju i tržišnu inspekciju, u gradu nema prodavnice koja prodaje petarde i druga pirotehnička sredstva. To stanje će se pratiti tokom predstojećih dana uz organizovanu kampanju protiv korišćenja pirotehničkih sredstava koju će voditi obrazovne institucije, NVO sektor i nadležni državni organi.

Komunalci spremno dočekali prvi snijeg

14.12.2018 komunalno snijeg

Oko trideset centimetara snijega koje je palo tokom četvrtka popodne i tokom noći, zaposlilo je mehanizaciju Komunalnog preduzeća.

Kako je kazao Milivoje Bulatović, direktor DOO Komunalno, prvi ozbiljniji snjijeg je „dočekan“ sa četiri mašine koje su od četvrtka veče bile u pogonu.

Završena Prva regionalna Konvencija o saradnji gradova i opština na EU projektima

02.12.2018 Konvencija3

Naš grad je zajedno sa susjednim Mojkovcem bio uspješni domaćin Prve regionalne Konvencije o saradnji gradova i opština na EU projektima.

U radu Konvencije učestvovale su delegacije gradova Belišće, Benkovac, Biograd na Moru, Bogatić, Radoviš,  Mojkovac i Kolašina. Moderator Konvencije je bio Milorad Krgović a u radnom Predsjedništvu bili su još Ranko Mišnić, predsjednik Mojkovca, Milosav Bato Bulatović, predsjednik Kolašina i Dinko Burić, predsjednik Belišća.

Kolašin i Crna Gora su imali prvi zaštićeni prostor u tadašnjoj Evropi

17.12.2018 Biogradska gora

Biogradska gora

Naš grad je bio domaćin svečane Akademije povodom 140 godina od kada je Biogradska gora, odlukom tadašnjeg Knjaza Nikole, proglašena zaštićenim prostorom. Poruke i činjenice koje su saopštene na Akademiji koja je okupila ministre, predstavnike državnih institucija i diplomatskog hora, zvaničnike organizacija koje se bave zaštitom prirode, nekadašnje i sadašnje radnike i rukovodioce NP Biogradska gora – dale su pravo Kolašinu da se kandiduje i za ekološku prijestonicu, ekološle države Crne Gore.

Rekonstruisan put ka Brezi

05.12.2018 rekonstruisan put ka brezi

Mehanizacija Komunalnog preduzeća je završila rekonstrukciju puta ka Brezi, pored kasarne,tako da se i ovom dionicom može bezbjedno prolaziti automobilima.

Prema riječima Milivoja Bulatovića, direktora DOO Komunalno, proširena je saobraćajnica dijelom imovine koju je ustupila Vojska Crne Gore, tako da se put „udaljio“ od rizičnog klizišta. Gradjevinska intervencija na putu je izvršena na dionici od 80 metara.

Prva regionalna Konvencija o saradnji gradova i opština na EU projektima održava se od 28. do 30. novembra u Mojkovcu i Kolašinu

27.11.2018 Kolasin

Na Konvenciji učestvuju gradovi Bogatić (Srbija), Radoviš (Makedonija), Belišće, Benkovac, Biograd na moru (Hrvatska) i Mojkovac i Kolašin (Crna Gora).

Nezvanični dio Konvencije počinje 28 novembra u Mojkovcu, u hotelu „Serdar“, okupljanjem delegacija i pozdravnim riječima Ranka Mišnića, predsjednika Mojkovca i Milosava - Bata Bulatovića, predsjednika Kolašina.

Opština Kolašin