Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Aktuelnosti
Opština Kolašin

Posjeta katunima na planini Loli

15.06.2017 Posjeta katunima na planini loliPredsjednica Opštine Kolašin Željka Vuksanović je u sklopu nastavka realizacije plana posjete mjesnim zajednicama na teritoriji opštine Kolašin, dana 10.05.2017. obišla katune na planini Loli.

Obavještenje za sve pčelare na teritoriji Opštine Kolašin

17.05.2017 Zaprasivanje komaracObavještavaju se svi pčelari sa teritoriji Opštine Kolašin da će u četvrtak 18.05.2017. godine izvršiti zaprašivanje larvi komaraca u područijima uz rijeku Svinjaču, Potok Pažanj, Lug, Breza i centar grada.

Kako ne bi došlo do neželjenih posljedica po pčelinja društva mole se svi pčelari da preduzmu odgovarajuće preventivne mjere.

Predsjednica ugostila učesnike Blakanskog prvenstva u karateu

16.05.2017 Balkansko prvenstvoPredsjednica Opštine Kolašin Željka Vuksanović ugostila je Kolašince Ljubicu Vlahović, Lada Vukovića i Dušana Todorovića koji će od 19-22 maja učestvovati na Balkanskom prvenstvu u karateu koje će se održati u Istanbulu.

Ženska pjevačka grupa KUD-a pobijedila na VEF-u

02.06.2017 zenska pjevaka grupa KUD a pobijedila na VEF uŽenska pjevačka grupa KUD-a „Mijat Mašković“ ostvarila je veliki uspjeh osvojivši prvo mjesto u kategoriji tradicionalne muzike na negotinskom Vokalno etno-festivalu.

KUD „Mijat Mašković“ na ukrajinskoj TV ERA i crnogorskoj TV BUDVA

16.05.2017 foto snimanje za ukr tv kud mmJedna od najgledanijih ukrajinskih televizijskih stanica ‒ ERA snimala je protekle nedelje emisiju o našem gradu, predstavljajuće njegove resurse i kulturno-istorijske znamenitosti.

Javni razgovor o roditeljima i djeci u okviru kampanje „Zaustavimo nasilje“

10.05.2017 zaustavimo nasiljeOpština Kolašin vas poziva na dogadjaj: Javni razgovor o roditeljima i djeci u okviru kampanje „Zaustavimo nasilje“

Opština Kolašin