Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Aktuelnosti
Opština Kolašin

Sastanak Udruženja proizvođača kolašinskog lisnatog sira

23.04.2018 Udruenje kolasinskog lisnatog sira

U subotu 21. aprila 2018. godine održan je treći sastanak novoosnovanog Udruženja proizvođača kolašinskog lisnatog sira. Na sastanku su razmatrana tri predloga zaštitnog znaka – logo-a Udruženja koje je dostavio umjetnik Srđa Dragović.

Saopštenje za javnost - Povećana mutnoća vode

20.03.2018 VODA NIJE ZA PICE

Obavještavamo građane da zbog povećane mutnoće voda sa izvorišta gradskog vodovoda nije za piće.

Preporučujemo da se za piće koristi flaširana voda.

 

 

                               DOO Vodovod i kanalizacija

 

Kolašin,20.03.2018.godine                                                                                                           

          

                                                                                                              

 

Otvoreno pismo Savezu sindikata Crne Gore i Sindikatu uprave i pravosuđa

26.09.2017 Predsjednica

Povodom izjava predstavnika Sindikata uprave i pravosuđa datih na sastanku sa bivšim radnicima Opštine Kolašin obavještavamo javnost da sindikat na ovaj način ponovo počinje da se bavi politikom i daje političke ocjene umjesto da se bavi zaštitom prava radnika.

ENSURE: Projektni partneri u Središnjoj Istri

23.04.2018 ENSURE

Protekle je nedelje LAG “Središnja Istra” bio domaćin 2. projektnog susreta partnera na projektu ENSURE – Evropska mreža za koheziju i solidarnost u ruralnim područjima koji se sprovodi iz programa Europa za građane.

Održan sastanak proizvođača kolašinskog lisnatog sira

19.03.2018 Proizvodjaci lisnatog siraU subotu 19.03.2018. godine održan je sastanak sa proizvođačima kolašinskog lisnatog sira iz Kolašina i Mojkovca povodom projekta „Zaštitie oznake porijekla kolašinskog lisnatog sira“ koji sprovodi NVO Klasterska inicijativa u saradnji sa Minsitarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Centrom za kulturu a uz finansijsku pomoć Opštine Kolašin.

Održan sastanak Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje

23.02.2018 Opstinski tim za zastitu i spasavanje

Dana 23.02.2018. godine održan je sastanak Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje kojim je rukovodila predsjednica Opštine Kolašin Željka Vuksanović. Sastanku su prisustvovali predstavnik Direktorata za vanredne situacije Vesko Vlahović, Vojske Crne Gore kapetan Nenad Stanić kao i starješine opštinskih sekretarijata i službi.

Opština Kolašin