Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

Održan sastanak proizvođača kolašinskog lisnatog sira
Opština Kolašin

Održan sastanak proizvođača kolašinskog lisnatog sira

19.03.2018 Proizvodjaci lisnatog siraU subotu 19.03.2018. godine održan je sastanak sa proizvođačima kolašinskog lisnatog sira iz Kolašina i Mojkovca povodom projekta „Zaštitie oznake porijekla kolašinskog lisnatog sira“ koji sprovodi NVO Klasterska inicijativa u saradnji sa Minsitarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Centrom za kulturu a uz finansijsku pomoć Opštine Kolašin.

Sastanku je pored predsjednika NVO Klasterska inicijativa Milovana Vlahovića i predsjednika novoformiranog Udruženja proizvođača kolašinskog lisnatog Ratka Pejića prisustvovao i koordinator projekta Balša Cvetković i profesorica Aleksandra Martinović koja je zadužena za izradu specifikacije o zaštiti oznake porijekla kolašinskog lisnatag sira.

Sastanku je prisustvovalo oko 30 proizvođača kolašinskog linsatog sira sa čitave teritorije opštine Kolašin kao i proizvođači iz mjesnih zajednica Štitarica i Podbišće sa teritorije opštine Mojkovac. Sastanak je bio prilika da proizvođači daju svoje primjedbe i predloge na Nacrt specifikacije o zaštiti oznake porijekla kolašinskog lisnatag sira koji je u fazi izrade i čija se finalna verzija očekuje do kraja godine.

 

19.03.2018 Proizvodjaci lisnatog sira2

 

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Kolašin