Cheap Nike Superfly,kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,

ENSURE: Projektni partneri u Središnjoj Istri
Opština Kolašin

ENSURE: Projektni partneri u Središnjoj Istri

23.04.2018 ENSURE

Protekle je nedelje LAG “Središnja Istra” bio domaćin 2. projektnog susreta partnera na projektu ENSURE – Evropska mreža za koheziju i solidarnost u ruralnim područjima koji se sprovodi iz programa Europa za građane.

Tokom trodnevnog boravka, partneri iz Slovenije, Poljske, Italije, Mađarske, Srbije, Rumunjske, Bugarske, Litvanije, Crne Gore, Grčke, Španije, Češke te Hrvatske razmatrali su Zajedničku poljoprivrednu politiku EU iz nove perspektive: partneri su učestvovali u debati na temu položaja lokalnih proizvoda unutar otvorenog tržišta EU, prenijeli su iskustva iz svojih zemalja o ruralnim parlamentima i LAG-ovima, a imali su priliku upoznati se s radom i projektima LAG-a “Središnja Istra”.

Iskustva stečena na ovom projektu su značajna za Opštinu Kolašin koja nastoji da svoje lokalne, tradicionalne proizvode zaštiti prvo u nacionalnim okvirima a zatim i u okvirima EU.

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Kolašin